HERSMUS PROMOTIONAL SERVICES zorgt ervoor dat folders en flyers van attracties op de juiste plaats onder de ogen van potentiële bezoekers komen. Wij streven ernaar de totaaloplossing voor folderverspreiding te zijn in Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant en de aan ons land grenzende Belgische provincies.

De laatste jaren groeit de Nederlandse vakantiemarkt. Zowel het aantal gasten als het aantal overnachtingen neemt toe. Opvallend is het toenemend  aantal buitenlandse vakantiegangers. Van de accommodatievormen binnen het verspreidingsgebied laten de hotels een sterke groei zien. Datzelfde geldt ook voor de bungalowparken. Naast traditionele huurders voor grote bungalows (grootouders met kinderen en kleinkinderen) wordt steeds vaker door meerdere gezinnen samen een vakantie geboekt. Gelijke tred daarmee houdt de groeiende vraag naar luxe. Bungalows moeten meer bieden dan wat de gast thuis al heeft: lounge, wellness en uitgebreide speelmogelijkheden. Veel campings worden getransformeerd naar tussenvormen (kampeerplaatsen met luxe ‘glampingtenten’ of verhuureenheden. Daarnaast leidt de totale back-to-basic ervaring tot de groei van natuurkampeerterreinen

Onnodig uit te leggen dat dit consequenties heeft voor de activiteiten van HERSMUS. Dat is ook precies waarin het bedrijf zich graag onderscheidt: inspelen op de ontwikkelingen in de verblijfsrecreatie. Geen wonder dat het aantal weggezette folders blijft groeien.

 

Folders bestellen

 

 

 

Nederland met vakantie, 1966

Distributiegebied

Het werkterrein van HERSMUS heeft zich inmiddels uitgebreid tot Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant en de aangrenzende Belgische provincies. De uitbreiding houdt gelijke tred met de verblijfsrecreatie. 

distributiegebied