HERSMUS PROMOTIONAL SERVICES is een organisatie die zich richt op het verspreiden van promotiematerialen bij voornamelijk verblijfsaccommodaties en VVV’s. Gedurende ons verspreidingsseizoen (april tot en met oktober) bieden wij  verblijfsaccommodaties  geheel vrijblijvend promotiefolders van dagattracties, musea en evenementen aan. Ons verspreidingsgebied omvat  Zuidelijk Nederland  en de daaraan grenzende Belgische provincies.

Wij streven ernaar de totaaloplossing voor folderverspreiding in Zuid-Nederland te zijn. Binnen ons verspreidingsgebied beschikt HERSMUS over 1500 adressen van verblijfsrecreatie waar wij met regelmaat promotiematerialen verspreiden.

Met een ervaring van tientallen jaren hebben wij niet alleen kennis  maar ook vertrouwen opgebouwd. Voor ons is efficiëntie, effectief werken  en het accuraat nakomen van duidelijke afspraken net zo belangrijk als voor onze klant. Wij zijn ervan overtuigd dat goede en prettige communicatie daartoe kan bijdragen.

Daarnaast brengen wij ieder jaar een eindrapport uit. Een overzicht met daarin belangrijke objectieve gegevens voor de toeristische sector waar jouw bedrijf ook toe behoort, inclusief een verwachting voor het komend jaar. Het moge duidelijk zijn: wij pretenderen het niet alleen, maar wij zijn ook meer dan alleen maar een verspreidingsorganisatie.

HERSMUS weet wat zijn klanten verwachten en hoe die verwachtingen zo efficiënt mogelijk waar gemaakt kunnen worden.